Kilis'te Kritik Görüşme

Genelkurmay Başkanı Akar, Gaziantep ve Kilis’tekibulunan birlikleri ziyaret ederek, bölgedeki son gelişmeler, sınır ötesinde muhalifler ile DAEŞ terör örgütü arasında devam eden çatışmalara ilişkin bilgi aldı

Haberler 14.04.2016 - 10:02 Son Güncelleme : 14.04.2016 - 10:02

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Gaziantep ve Kilisteki birlikleri ziyaret ederek, bölgedeki son gelişmeler, sınır ötesinde muhalifler ile terör örgütü DAEŞ arasında devam eden çatışmalara ilişkin bilgi aldı. Akara ziyaretinde MİT Müsteşarı Hakan Fidan da eşlik etti.

Uçakla Gaziantepe gelen Orgeneral Akar ve Fidan, daha sonra helikopterle Kilise geçti.

AKAR VE FİDAN KİLİSTE

Orgeneral Akar ve MİT Müsteşarı Fidanı, Vali Süleyman Tapsız karşıladı. Akarın Valilik şeref defterini imzalamasının ardından Akar ve Fidan, Tapsızın makamında basına kapalı görüşme gerçekleştirdi.

Genelkurmay Başkanlığı, Orgeneral Akarın ziyaretine ilişkin basın açıklaması yaptı.

Açıklamada, Akarın Gaziantep ve Kilisteki birlikleri ziyaret ederek, bölgedeki son gelişmeler, sınır ötesinde muhalifler ile terör örgütü DAEŞ arasında devam eden çatışmalara ilişkin bilgi aldığı belirtildi.

Orgeneral Akarın ayrıca, hudut karakollarında görev yapan personelle görüşeceği ve sınır güvenliğine yönelik tedbirleri yerinde inceleyeceği de kaydedildi.

Ana Sayfaya Git