Köşeye sıkıştı!

TSK ve Suriye Milli Ordusu'nun ilerleyişi, terör örgütünü köşeye sıkıştırırken, örgütün elebaşı Murat Karayılan, koalisyon ülkelerine "Hava sahasını kapatın" çağrısı yaptı.

Haberler 14.10.2019 - 10:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fratn dousundaki terör örgütlerine yönelik yürütülen Bar Pnar Harekat 6inci gününde baaryla devam ediyor. Milli Savunma Bakanlnn verilerine göre etkisiz hale getirilen terörist says 480 olarak açkland. Resulaynda kontrol salanrken, Tel Abyadda krsaldaki köyler tek tek temizleniyor. Teröristlerin sivil halkn arasna kart ve güneye doru kaçt belirtilirken, çok sayda teslim olan örgüt üyesi olduu da bildirildi.

HAVA SAHASI çARISI

TSK ve Suriye Milli Ordusunun ilerleyii, terör örgütünü köeye sktrrken, örgütün lideri Murat Karaylan, koalisyon ülkelerine Hava sahasn kapatn çars yapt. Örgüte yakn sosyal medya hesaplarnda paylalan mesajnda terörist Karaylan, imdi bu koalisyon güçleri açklamalarnda bu igale kar olduklarn belirtmekteler. Eer gerçekten de bu igale karlarsa o zaman Kuzey-Dou Suriye hava sahasn Türk devletine kapatsnlar. Bunu yapmazlarsa, bu güçler samimi deildir, iki yüzlüdür dedi. Terörist Karaylann açklamalarndan örgütün kara propagandalarla Bar Pnar Harekatnda hava sahasnn kapatlmasn amaçlad da ortaya çkt.

Ana Sayfaya Git