Mısır İhvan'ı Türkiye'ye teşekkür etti

Müslüman Kardeşler Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hükümet ve halk olarak Türkiye'yi takdir ettiklerini, ülkenin istikrar ve güvenliğine zarar vermemeye, tüm yasalar ile geleneklerine saygı gösterme konusuna bağlı olduklarını açıkladı.

Haberler 03.05.2021 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

hvan Rehberlik Konseyi Bakan Vekili brahim Munir yapt yazl açklamada, bata hvan olmak üzere Türkiye tarafndan siyasi mülteci olarak kabul edilen muhtelif Msrl siyasi güçlerin temsilcilerinin yer ald Msr Dernekleri Federasyonunun Yönetim Kurulu Bakannn 21 Nisanda ilgili kurumlarla bir araya gelip Türkiyedeki Msrl mültecilerin taleplerini iletmek ve durumlarn açkla kavuturmak amacyla bakent Ankaraya bir ziyaret gerçekletirdiini belirtti.

Türkiyede güven, huzur ve selamet bulan Msrl mültecilerin yaad sorunlara kulak veren, dertlerini dinleyen ve aclarn paylaan tüm kurum ve kurululara en derin ükranlarn sunan Munir, tüm dünyann Türkiye halknn, Allahtan sonra kendisinden yardm isteyen herkese kapsn açtna ve mültecilere umut olduuna ahit olduunu vurgulad.

Munir açklamasnda, hvan olarak, Cumhurbakanyla, hükümetiyle ve halkyla Türkiyeye teekkür etmeyi borç biliyor ve bu münasebetle, misafirperverliin karln tam olarak yerine getirmekte vefal olmay, sorumluluklarmza bal kalmay ve halihazrda yürürlükteki tüm yasalara, yönetmeliklere ve geleneklere sayg duymann yannda ülkenin istikrarna ve güvenliine halel getirmemeyi teyit ediyoruz. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git