Putin ile anlaşmış!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu: "Sivil savaşın başlamasının ardından Suriye'ye gelen yabancı güçlerin bu ülkeden çekilmesi konusunda Putin ile anlaştık. Bu hedefe ulaşabilmek için de İsrail ile Rusya arasında ortak ekip kurulmasını kararlaştırdık" dedi.

Haberler 04.03.2019 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

KUDÜS - srail Babakan Binyamin Netanyahu, yabanc güçlerin Suriyeden çekilmesi konusunda Tel Aviv ile Moskovann i birlii yapacan söyledi.

Haftalk olaan kabine toplants öncesi konuan Netanyahu, geçen hafta Rusyann bakenti Moskovaya yapt resmi ziyarete ilikin açklamalarda bulundu.

Rusya Devlet Bakan Vladimir Putin ile görümesinin ana gündem maddesini rann oluturduunu belirten Netanyahu, Görümede, ran güçlerinin Suriyeye yerlemesine izin vermeyeceimizi ve Suriyedeki ran güçlerine kar askeri admlar atmaya devam edeceimizi açkça belirttim. dedi.

SRAL-RUSYA BRL

Netanyahu, Putin ile Suriye üzerinde srail-Rusya ordusu arasnda kurulan koordinasyon mekanizmasnn devam etmesi konusunda anlatklarn bildirdi.

Görümede gündeme gelen bir baka konunun Suriyedeki yabanc güçler olduunu dile getiren Netanyahu, Sivil savan balamasnn ardndan Suriyeye gelen yabanc güçlerin bu ülkeden çekilmesi konusunda Putin ile anlatk. Bu hedefe ulaabilmek için de srail ile Rusya arasnda ortak ekip kurulmasn kararlatrdk. diye konutu.

srail Babakan Netanyahu, 27 ubatta Moskovaya yapt bir günlük resmi ziyarette Putin ile görümütü.

Ana Sayfaya Git