Rock am Ring festivalinde yine ortalık karıştı! 90 bin kişi festivali terketti

Almanya'nın neredeyse en büyük festivali olan Rock am Ring geçtiğimiz gün başlamışken, mevcut terör şüphesi alandaki on binlerce kişiyi bölgeden uzaklaşmasına mahal verdi. Almanya'nın en büyük festivali çin geçtiğimiz gün start verildi

Haberler 03.06.2017 - 00:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Almanyann neredeyse en büyük festivali olan Rock am Ring geçtiimiz gün balamken, mevcut terör üphesi alandaki on binlerce kiiyi bölgeden uzaklamasna mahal verdi. Almanyann en büyük festivali çin geçtiimiz gün start verildi Dünyann her yerinden on binlerce kii, festival alanndayken, son dakika yaanan gelimelerde terör ihbar yapld. Yaplan ihbar üzerine alan boaltld.

SOMUT BLGLER VAR

Koblenz polisinden konuyla ilgili yaplan açklamada terör saldrs üphesine ilikin somut bilgiler bulunduu ifade edildi.

KONSER ALANINI TERK ETTLER

Organizatör ve güvenlik güçlerinde yaplan deerlendirmede festivalin bugünkü ayann sona ermesi karar alnd belirtilen açklamada müzikseverlerin konser alann terk ettikleri kaydedildi.

90 BN K TAHLYE EDLD

Festival alannda bulunan 90 bini akn kii, alandan tahliye edildi. 4 Hazirana kadar sürmesi planlanan festivalin devam edip etmeyeceine yarn karar verilecei örenildi.

GEçTMZ SENELERDE DE OLAY OLMUTU

31incisi düzenlenen festivalin organizatörleri, Avrupay etkisi altna alan kötü hava koullarna ramen festivalin devam edeceini söyledi. Geçtiimiz yl da düzenlenen festivale de yldrm dümü 33 kii yaralanmt. Orta Avrupada bir süredir devam eden iddetli yalar nedeniyle çok sayda kasrga meydana geldi. iddetli yalarn vurduu Almanyada 11 kii hayatn kaybetti.

Ana Sayfaya Git