Rusya'dan ABD'li generale tepki

Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zaharova, "Rusya'ya anında yanıt vermeye hazırız" diyen NATO komutanı Harrigian'ın sözlerini "Bunu sorumsuz tehdit olarak nitelendiriyoruz. ABD bunu kendi siyasi konjonktür, belki de seçim süreci hususunda sorumsuzca yapıyor" şeklinde yorumladı.

Haberler 21.09.2019 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Rusya Dileri Bakanl Sözcüsü Mariya Zaharova, ABDnin Avrupa, Afrika ve NATO Hava Kuvvetleri Komutan Jeffrey L. Harrigiann Rusyann Avrupada olas saldrganlna annda yant vermeye hazr olduklarn açklamasn sorumsuz tehdit olarak nitelendirdi.

Zaharova, bakent Moskovada düzenledii basn toplantsnda, ABDnin uluslararas güvenlik ve istikrar konusuna sorumsuz davrandna iaret ederek Bunu sorumsuz tehdit olarak nitelendiriyoruz. ABD bunu kendi siyasi konjonktür, belki de seçim süreci hususunda sorumsuzca yapyor. dedi.

AMERKAN GENERALLER

Rusya Savunma Bakanl da yapt açklamada, Rusyann Kaliningrad bölgesi, sersem Amerikan generaller tarafndan Avrupada gelitirilen agresif planlarna kar iyi korunuyor. ifadelerine yer verildi.

ABDnin Avrupa, Afrika ve NATO Hava Kuvvetleri Komutan Jeffrey L. Harrigian, daha önce, Rusyann Avrupada olas saldrganlna annda yant vermeye ve Kaliningrad bölgesindeki hava savunma sistemine saldr düzenlemeye hazr olduklarn söylemiti.

Ana Sayfaya Git