Şanlıurfa'dan Afrin'e insani yardım

Şanlıurfa'da hayırseverlerden temin edilen ve içinde çocuk kıyafeti ile un bulunan 2 tır insani yardım malzemesi, Suriye'nin Afrin bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine gönderildi.

Haberler 03.08.2018 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa nsani Yardm Platformu öncülüünde kamu kurum ve kurulularnn i birliiyle temin edilen, Kurban Bayram öncesi Suriyeli çocuklar için kyafet ve ekmeklik un bulunan yardm malzemelerini tayan trlarn uurlanmas dolaysyla Yenice Mahallesindeki deponun bahçesinde tören düzenlendi.

Platform Bakan Osman Gerem, gazetecilere yapt açklamada, Suriyeli ihtiyaç sahiplerinin ekmek ihtiyac için un ve çocuklarn bayramda sevinmeleri adna kyafet gönderdiklerini söyledi.

anlurfada yaklak 600 bin Suriyeli vatanda misafir etmenin yannda Suriyeye de insani yardm göndermeye çaltklarn anlatan Gerem, öyle konutu:

AK Parti anlurfa Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri, anlurfa Büyükehir Büyükehir Belediyesi ve anlurfa Valilii bata olmak üzere 7den 77ye herkes, her kurum bu yardmlar için bizlere destek verdi, hepsine teekkür ediyorum. Bugün 479. trmz gönderiyoruz. Kurban Bayram sonras inallah yardmlarmzn artarak devam etmesini bekliyoruz.

AK Parti anlurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevherinin anlurfada yardmlar konusunda öncülük yaptn belirterek, kendilerine destek verenlere teekkür etti.

Türkiyenin dünyadaki mazlum insanlara en fazla yardm yapan ülke olduunu ifade eden Cevheri, Bu nasl oluyor? Türkiyenin ekonomisinin güçlenmesiyle oluyor. Oradaki insanlara sahip çkmazsak Allaha verecek bir hesabmz olur. Bundan sonra da mazlum Müslümanlara sahip çkan Türkiyenin sesi daha gür çkacaktr. diye konutu.

Törene, anlurfa Büyükehir Büyükehir Belediye Bakan Vekili Ahmet Kaytan ile dernek yetkilileri de katld.

l Müftüsü hsan Açkn okuduu duann ardndan yardm malzemelerini tayan trlar, Suriyeye uurland.

Ana Sayfaya Git