Sığınaklarda yaşıyorlar

Azerbaycan’ın Terter kentinde halk günlerdir sığınaklarda yaşam mücadelesi veriyor

Haberler 24.10.2020 - 00:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ermenistann özellikle sivil yerleim birimleri hedef almas nedeniyle Azerbaycann Terter kentinde yaayan halk günlerdir snaklarda yaam mücadelesi veriyor.

Azerbaycann Terter kenti Ermenistan güçlerinin saldrlar nedeniyle adeta hayalet ehre döndü. Demiören Haber Ajans (DHA) Terterde snaklarda yaam mücadelesi veren halk görüntüledi. Terter kent merkezinde bulunan siviller 27 gündür can güvenlikleri için bölgedeki snaklarda yaam mücadelesi verirken, Karaba alnana kadar yerlerinden gitmeyeceini belirtiyor. Ermenistann top atlarna maruz kalan snakta yaam mücadelesi veren halk, geceyi çay içerek, saz çalarak geçiriyor. htiyaçlar için evlerine giden halk, daha sonra snaklara iniyor.

DEVLETMZ GÜçLÜDÜR, Hç BR EKSMZ YOK

Ermenistann saldrlarna ramen, evini terk etmeyen ve snakta ailesi ile yaam mücadelesi veren 42 yandaki Hicran Emrahova; 27 gündür burada yayoruz, korkmuyoruz. Topraklarmz alnana kadar burada yaamaya devam edeceiz. Bakumandanmz güçlüdür, ordumuz güçlüdür. Türk arkadalarmzdan Allah raz olsun. Tüp gaz ocak ile yemeklerimizi yapyoruz, çay yapyoruz. Devletimiz bize yemek temin ediyor saolsun. dedi.

Ana Sayfaya Git