Sınıra askeri sevkiyat

HATAY'dan, Suriye'nin Afrin kentindeki PYD/PKK mevzilerine dün top atışları yapılırken, bölgeye de askeri sevkiyat devam etti.

Haberler 15.01.2018 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hatayn Hassa ve Krkhan ilçelerinden örgüt üyelerinin Afrinde mevzilerinin bulunduu Basufan, Cindere, Memelan, Meskenli ve Raco bölgelerine 40n üzerinde at yapld. Zrhl askeri araç ve askeri kamyonlarn bulunduu konvoy, Reyhanldan geçi yapt. Aralarnda mühimmat yüklü araçlarn da bulunduu askeri konvoy, Oulpnar Snr Karakoluna gitti.

TOP ATII BALADI

Hatayn Hassa ilçesinden Suriyenin Afrin kentindeki PKK/PYD mevzilerine top at balad. Bölgedeki karakollardan 2 kez yaplan top at, ilçe merkezinden de duyuldu. Bölgedeki askeri hareketlilik devam ediyor.

OULPINARDA SESSZLK HAKM

Hatayn Reyhanl ilçesindeki Oulpnar Hudut Karakolunda sessiz bekleyi gün boyu sürdü. Karakola lojistik ihtiyaçlar için araçlarn girip çkt gözlendi. Karakolun bulunduu Oulpnar Mahallesinde ise operasyon beklentisi merak uyandrd. Köylüler zaman zaman snr karakolunun olduu bölgeye gelip snr çplak gözle izleyip döndü. Öte yandan askerler de Oulpnar Mahallesinde önlem alarak karakol bölgesine yabanc araç ve gazetecilerin geçiine izin vermedi. Bu arada Oulpnar Hudut Karakolunda çok sayda askeri aracn bekledii görüldü.

Ana Sayfaya Git