Siyonistler Gazze'deki Filistinlileri göçe zorluyor

İşgal yönetimi, abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki Filistinlileri göçe teşvik ediyor. Amaç; Filistinlilerin topraklarını terk etmesini sağlamak, kendi güvenliğini sağlamak.

Haberler 24.08.2019 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siyasi ve askeri yollar deneyip, 13 yldr abluka altna almasna ramen Gazze tehdidini sona erdirmeyi baaramayan siyonistlerin, sonunda Filistinlilerin Gazzeden göç etmelerini kolaylatrma üzerinde çalmaya karar verdii bildirildi.

galciler bu yolla gönüllü göçün kapsn açarak; Gazze eridindeki kriz tehditlerini azaltmak ve kendi güvenlii, ekonomisi ve politikas açsndan stratejik tehlike oluturabilecek bir nüfus patlamasn engellemek amac güdüyor.

Filistinlilerin Gazzeden göç ettirilmesi politikas, söz konusu göçmenleri kabul edecek ülkelerin de katlaca uluslararas bir plann parças olduu düünülüyor. Nitekim Siyonistlerin pek çok ülkeden Filistinlileri kabul etmelerini istedii ifade ediliyor.

galcilerin, ülkenin güneyindeki hava kuvvetlerine ait havalimanlarndan yaplacak göç yolculuklarn finanse etmeyi planlad da gelen haberler arasnda.

Ana Sayfaya Git