Trene binmek için birbirlerini ezdiler: 15 ölü

Hindistan’ın Mumbai kentinde Elphinstone Tren istasyonunda çıkan izdihamda 15 kişi ezilerek hayatını kaybetti. Arbede Elphistone caddesini Parel istasyonuna bağlayan ahşap köprüde gerçekleşti. İzdihamda 15 kişi hayatını kaybederken, 30’dan fazla kişi ise yaralandı.

Haberler 30.09.2017 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hindistann Mumbai kentinde Elphinstone Tren istasyonunda çkan izdihamda 15 kii ezilerek hayatn kaybetti. Arbede Elphistone caddesini Parel istasyonuna balayan ahap köprüde gerçekleti. zdihamda 15 kii hayatn kaybederken, 30dan fazla kii ise yaraland.

BRBRLERN EZDLER

Bir demiryolu görevlisinin anlattklarna göre dört tren ayn anda geldi ve yamur nedeniyle birkaç kadn yolcu merdivenlerde kayd, bu da artan kalabalk için kargaa yaratt. Polis sözcüsü ise yarallarn hastaneye kaldrldn, köprü dar olduu için insanlarn ezilerek can verdiini söyledi. Baz görgü tanklarna göre ise, yolcular köprüdeyken, yolu balayan yaya üst geçidinin çöktüü söylentisi kalabal tetikledi ve kalabalk içinde panik yaratt. Ar yamurun hakim olduu bölgede yarallar hastanede tedavi altna alnd.

Ana Sayfaya Git