Trump açıkladı! 'Katar konusunda düğmeye ben bastım'

Dün ABD ile yaşanan Katar krizinde son dakika gelişmelerin yaşandığı öğrenildi. ABD Başkanı Donald Trump, konu ile alakalı yaptığı açıklamasında ilk olarak kendisinin düğmeye bastığın açıkladı.

Haberler 06.06.2017 - 20:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dün ABD ile yaanan Katar krizinde son dakika gelimelerin yaand örenildi. ABD Bakan Donald Trump, konu ile alakal yapt açklamasnda ilk olarak kendisinin dümeye bastn açklad. Twitter mesajlarnda Ortadou ziyaretimde, radikal ideolojilerin artk finanse edilemeyeceini söyledim. Liderler Katar iaret etti, bakn! Arln finanse edilmesine kar sert davranabileceklerini söylediler, bütün dayanak noktas Katar. Belki de bu terör korkusunun sona eriinin balangc olacak diye yazd.

Katarn komular tarafndan bir gün içinde yapayalnz braklmasyla uluslararas bir boyut kazanan krizde, ABD Bakan Donald Trump ilk açklamasn yapt. Doha yönetimini topa tutan Trump, Ortadou ziyaretimde, radikal ideolojilerin artk finanse edilemeyeceini söyledim. Liderler Katar iaret etti, bakn! diye yazd.

Bölgedeki liderlerin görüünü aldn vurgulayan Trump, böylece krizde Washingtonn rolünü de belli etmi oldu.

Suudi arabistanda 50 ülkenin lideriyle bulutuunu hatrlatan Trump, 1 saat 38 dakika sonra yazd yeni Twitter mesajnda Suudi Arabistan Kral ve 50 ülkeyle yaplan görümelerin ie yaradn görmek çok güzel. Arln finanse edilmesine kar kat bir tutum taknabileceklerini söylediler, bütün dayanak noktas Katar. Belki de bu terör dehetinin sona eriinin balangc olacak dedi.

Ana Sayfaya Git