Trump'tan bir bomba daha geldi

ABD Başkanı Donald Trump, 2020 seçimlerinde "usulsüzlük" olmadığı yönünde açıklama yapan, ABD Siber Güvenlik ve Altyapı Güvenliği Ajansı Direktörü Chris Krebs'in görevine son verildiğini Twitter'dan duyurdu.

Haberler 19.11.2020 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Twitter araclyla paylamda bulunan Trump, Krebsin 3 Kasm Sal günü düzenlenen bakanlk seçimlerinde usulsüzlük tespit edilmediine ilikin açklamasna tepki gösterdi.

Donald Trump unlar kaydetti:

TRMUP BOMBASI

* Krebsin 2020 seçimlerindeki güvenlik meselelerine ilikin yapt açklama oldukça yanl. Bu seçimlerde büyük usulsüzlükler ve hileler oldu, ölü insanlar adna oy kullanld, gözlemcilerin seçim merkezlerine girilmesine izin verilmedi. Oy sayma makinelerindeki sözde teknik problemler Trump için kullanlan oylar Bidenn hanesine yazd ve daha neler neler oldu. Bu nedenle, u andan itibaren geçerli olmak üzere ABD Siber Güvenlik ve Altyap Güvenlii Ajans Direktörü Krebsin iine son veriyorum.

ABDde 3 Kasm Sal günü yaplan 59uncu bakanlk seçimlerinden resmi olmayan sonuçlara göre Demokratlarn aday Biden galip çkmt. ABD Bakan ve Cumhuriyetçi aday Trump ise seçimlerde hile yapldn ve asl kazanann kendisi olduunu öne sürüyor.

Ana Sayfaya Git