Yunan vekile tepki!

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Türk bayrağını yırtan Yunan vekile tepki

Haberler 31.01.2020 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Sözcüsü Ömer çelik, Avrupa Parlamentosunda (AP) Yunan milletvekili Ioannis Lagosn Yunan adalarndaki göçmenlerin durumuna ilikin oturumda Türk bayran yrtmasna tepki gösterdi. çelik, O faist, Dou Akdenizde ve Egede bayramz gururla dalgalanrken bol bol görecektir dedi.

AK Partili Ömer çelik, sosyal paylam sitesi Twitterdaki hesabndan yapt açklamada, APde Türk bayrana saygszlk yapan Yunan milletvekiline tepki gösterdi. Türk bayrann temsil ettii erefi anlamas mümkün olmayan rkç ve zehirli kafalarn, yaptklar saygszlkla Türk bayrana zarar veremeyeceini vurgulayan çelik, unlar kaydetti:

FASTLK BU YAPILAN

APnin bu rkç ve faistlerin slam düman ve Türkiye düman siyasetlerinin gösteri merkezi olmas ayrca vahimdir. AP demokrasiyi gelitirmek yerine rkçlara teslim olursa Avrupa deerlerini yok etmek isteyenlerin adresi haline gelir. AP, bayramza saygszlk yapan bu faist hakknda gereini yapmal ve gerekli tedbirleri almaldr. Bayramz vatanmzda bamszln sembolü olarak ve yeryüzünde her yerde de insanla yüksek deerleri hatrlatmak için gururla dalgalanmaya devam edecek. APde o karaktersiz faist, bayramza yapt saygszlkla orada temsil edilen tüm milletlere saygszlk yapmtr. Biz kendi bayramza da baka milletlerin bayraklarna da saygszlk yaplmasn doru bulmayz. O rkç Yunanl yapt saygszlkla APde bulunan her milletin bayrana saldrmtr. AP, o faistin yapt saygszl APnin kendisine yaplm bir saygszlk olarak da ele almaldr. O faist, Dou Akdenizde ve Egede bayramz gururla dalgalanrken bol bol görecektir.

Ana Sayfaya Git