(Video) MEB’den yeni karar

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, şu ana kadar 36 milyonun üzerinde kaynağı basılı olarak öğrencilere ulaştırdıklarını belirterek, "Önümüzdeki eğitim öğretim yılında 100 milyonun üzerinde yardımcı kaynağı ders kitaplarıyla birlikte öğrencilerimize göndereceğiz." ifadesini kullandı.

Haberler 16.05.2022 - 17:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlndan yaplan açklamaya göre bakanlk, ders kitaplarnn ücretsiz datm sonras yeni bir adm daha atarak, hem mevcut eitimi desteklemek hem de uzaktan eitimde oluan örenme kayplarn telafi edebilmek için kapsaml yardmc kaynak destek paketlerine tüm örencilerin dorudan ücretsiz ulamasn salad.

Her ay yaymlanan bu kaynaklarla LGS ve YKSye yönelik hazrlanan yardmc kaynak setleri aileler tarafndan memnuniyetle karlanyor.

Açklamada görülerine yer verilen Milli Eitim Bakan Özer, yardmc kaynak meselesinin uzun yllardr çözülemediini vurgulayarak, imdi bu kaynaklarn 2den 12ye kadarki snf düzeyleri için hazrlandn dile getirdi.

Yardmc kaynaklar hem dijital platformlarda hem de basl olarak örencilere ve öretmenlere sunduklarn bildiren Özer, u ana kadar 36 milyonun üzerinde kayna basl olarak örencilerimize ulatrdk. Önümüzdeki eitim öretim ylnda da 100 milyonun üzerinde yardmc kayna ders kitaplaryla birlikte örencilerimize göndereceiz. 2022-2023 ylnda bir yenilik daha yapyoruz. Ücretsiz dattmz ders kitaplaryla birlikte sene banda yardmc kaynaklarmz da örencilerimize ulatracaz. ifadelerini kulland.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git