“Kitap Hediye Günü”nde bir milyon kişinin kitap hediye etmesi bekleniyor

Her yıl Nisan ayının üçüncü pazar günü kutlanan “Kitap Hediye Günü” bu yıl 15 Nisan’da kutlanacak. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Kitap Hediye Gününde” bir milyon kişinin birbirine kitap hediye etmesi hedefleniyor.

Haberler 09.04.2018 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiyede kitap okumay sevdirmek, yaygnlatrmak ve ihtiyaç sahiplerine kitap iletmek için Okuyan Türkiye için Herkese Her Yerde Kitap slogan ile çalmalar yapan Herkese Kitap Vakf, kitapevleri, yaynevleri, belediyeler, irketler ve dier sivil toplum kurulular ile el ele verip i birlii yaparak kitap hediye etmeyi bir alkanlk haline getirmek için Kitap Hediye Günü kapsamnda çeitli etkinlikler düzenleyecek.

KTAP HEDYE GÜNÜ

Herkese Kitap Vakf, stanbul Büyükehir Belediyesi Kültür A. ve Yaynclar Birliinin 15 Nisan sabah stanbul Miniatürkte düzenleyecei özel bir tören ile kutlamalara balanacak. Miniatürk içinde bulunan Kitap Aacna aslm kitaplar çocuklara hediye olarak verilecek. çeitli alveri merkezlerinde Kitap Hediye Gününe özgü etkinlikler yaplacak. Kitapevleri bu özel güne mahsus kitap dostlar için özel sürprizler hazrlayacak.

Herkese Kitap Vakf Kurucu Genel Bakan Bülent enver, Kitap en deerli hediyedir. Her yl Nisan aynn üçüncü pazar günü insanlarn birbirlerine kitap hediye etmesini istiyoruz. Kitap Hediye Etme Gününün ülkemizde geleneksel hale gelmesini arzu ediyoruz. Bir kitap bir gelecektir. Her kitap yeni bir pencere açar. Benim kitap hediye edecek kimsem yok demeyin. Nisan aynn üçüncü pazar günü elinize bir kitap aln. Dar çkn. Ya ayrm yapmadan karnza çkan ilk kiiyi durdurup gözünün içine bakarak Benden Sana Hediye diyerek elinizdeki kitab ona verin. Okuyan Türkiye için herkes, herkese kitap hediye etsin dedi.

Ana Sayfaya Git