“Merak, en önemli öğrenme motivasyonudur”

İş dünyasından isimlerin öğrencilerle buluştuğu online t-MBA Girişimcilik ve İnovasyon Semineri’nin konuğu CEO Aslan Saranga oldu. Öğrencilerle deneyimlerini paylaşan Saranga, “Öğrenme sürecini keyifli hale getiren merak duygusu, aynı zamanda en önemli öğrenme motivasyonudur” dedi.

Haberler 09.12.2020 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜ ETA Vakf Doa Koleji tarafndan düzenlenen online t-MBA Giriimcilik ve novasyon Seminerlerinin son konuu Dominos Pizza Türkiye, Rusya, Azerbaycan ve Gürcistan CEOsu Aslan Saranga oldu. Pandemi önlemleri sebebiyle online gerçekletirilen seminerin moderatörlüünü Bostanc Kampüsü t-MBA Öretmeni Gülhan Ayanolu üstlendi. Saranga, Okullarnzda kurduunuz arkadalklar, yaptnz sportif faaliyetler ve edindiiniz hobiler, en az dersleriniz kadar önemlidir Deneyimledikçe ve sevdiiniz eyleri belirledikçe merak duygusu oluacaktr. Merak, en önemli örenme motivasyonudur. Sevdiiniz, yapmaktan holandnz eyler bir süre sonra i gibi gelmemeye balar. Derslerinize de bu ekilde yaklarsanz örenme sürecini çok daha keyifli hale getirirsiniz diye konutu.

Pandemi döneminde sektörlerin yaad krizlere ilikin de açklamalarda bulunan Aslan Saranga, Yaptmz her çalmada ana odamz insan. Bu gibi krizleri yenebilmek için birlikte çaltnz ekibinizin öncelikle iyi bir takm olmas gerekiyor. Krizlere hazrlkl olmal ve toplumun ihtiyaçlarnn farknda olarak hzl aksiyon almalyz dedi.

MARKANIZI, HEDEFNZE DORU KONUMLANDIRIN

Örencilere, hedeflerini belirlerken sektörlerdeki deiimleri ve dünyann hangi yöne doru ilerlediini de takip etmelerini öneren Aslan Saranga, Hayatmz çok hzl deiiyor, eski kalplara bal kalmayn. Deien çaa ayak uydurmak için hem okuyarak hem de deneyimleyerek daima kendinizi yenilemelisiniz. Kendinizi bir marka olarak düünün ve isminizi, markanz hedeflerinize doru konumlandrn ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git