10 kıtayı ezbere okudu

İstiklal Marşının 10 kıtasını ezbere okuyan ilkokul öğrencisine kaymakamdan bisiklet hediyesi.

Haberler 22.02.2018 - 08:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani lçe Kaymakam ve Belediye Bakan aban Arda Yazcnn okul ziyaretleri tüm hzyla devam ediyor. Kaymakam Yazc ziyaret ettii Hürriyet lkokulunda snflar tek tek dolaarak örencilerle bir araya geldi. Sene bandan imdiye kadar gördükleri dersler hakknda okul müdürü Metin Bakrdan bilgi alan Kaymakam Yazc, gördükleri derslerle ilgili örencilere sorular sordu.

STKLAL MARININ 10 KITASINI OKUDU

Örencilerden baarl yantlar alan Kaymakam Yazc, örencilere stiklal Marnn yazarnn kim olduunu ve stiklal Marnn ne zaman yazldn sordu. Zeynep Özavc isimli 3. snf örencisi bir kz çocuu parmak kaldrarak stiklal Marn okumak istediini söyledi. Küçük kzn isteini yerine getirerek okumasn isteyen Kaymakam Yazc, stiklal Marnn 10 ktasn ilk günkü coku ve heyecanla okumasn taktirle karlad.

DEERLERMZE SAHP çIKMALIYIZ

Hani lçe Kaymakam ve Belediye Bakan aban Arda Yazc, Bizi biz yapan deerlerin çocuklarmz tarafndan bilinmesini, sahiplenilmesini istiyoruz. Bu sebeple okul ziyaretlerimizi sürdürüp, çocuklarmzla bulumak istedik dedi. Kaymakam Yazc, daha sonra stiklal Marnn 10 ktasn ezbere okuyan 3. snf örencisi Zeynep Özavcya bisiklet hediye etti. Kaymakam Yazc, yetenekli örenci ile hatra fotoraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Ana Sayfaya Git