"1001 öğrenci"ye giyim yardımı

Bingöl’ün Genç ilçesinde hayırseverler tarafından "1001 öğrenci"ye kışlık giyim yardımı yapıldı.

Haberler 19.11.2017 - 10:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gençli Giriimciler öncülüünde yürütülen ve kolektif çalma sonucunda Minik Eller Üümesin, Minik Ayaklar Donmasn kampanyas kapsamnda, Bingöl Genç lçe Milli Eitim Müdürlüü ile yaplan ortak çalma sonucunda toplanan bot ve montlar, ilkokul ve ortaokullarda okuyan 1001 örenciye datm yapld.

Kültür Merkezindeki datm törenine katlan Genç lçe Belediye Bakan Hadi Topraktan, stanbulda bulunan Gençli giriimcilerin yardm kampanyasna öncülük ettiini aktard.

Kampanyay çok önemsediini söyleyen Topraktan, Genç ilçemizi temsil eden çok onurlu insanlarmz var. Genç ilçesinin dardaki insanlarna, kötü yollara dümesin diye onlara el atan tüm i sahibi tüm giriimci gençleri yürekten tebrik ediyorum,onlara teekkür ediyorum. dedi.

1001 örenciye giyim yardm

Gençli giriimciler adna konuan Enver Ari ise Bu proje ile farkndalk oluturmak amacyla, 100 deil, 1000 olsun dedik ve çalmalara baladk. Yaplanlarn bir yardm gibi deil, örencilerin baarsn arttracak bir motivasyon arac olarak görülmesini istiyoruz. Yetitirdiimiz evlatlarmzn ailelerine, ülkemize ve topluma faydal birer fert olmalar en büyük dileimizdir. Bizden sonraki nesillerimize temiz, iyi yetimi, kültürlü nesiller brakmak istiyoruz. Her eyin eitimden geçtii inancyla eitim ve öretimin maddi ve manevi açdan her zaman destekçisi olmaya devam edeceiz. diye konutu.

Bot ve montlar kar yamadan dattklar için mutlu olduklarn ifade eden Ari, bu tür çalmalarn sürekli yaplmas gerektiine inandklarn söyledi.

Ari, Emei geçen ve katkda bulunan giriimcilerimize teekkür ederiz. Bizler kilometrelerce uzaktaki minicik ellerden, kocaman yüreklere açlan kaplara urayp, l l gözlerden dar frlayan sevinçlere ahit olmak istedik. çocuklarmzn yüzlerinde oluan mutluluk bizleri de mutlu ediyor. Emei geçen herkese sonsuz teekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm örencilerimizin bot ve montlarn iyi günlerde kullanmalarn diliyoruz. diye belirtti. (LKHA)

Ana Sayfaya Git