14. Liselerarası Tiyatro Şenliği sona erdi

4-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği 14. Liselerarası Tiyatro Şenliği, Kültür ve Kongre Merkezi’nde pandomim atölyesinin sahne gösterisi ve okullara katılımlarından dolayı verilen plaketlerle sona erdi.

Haberler 13.05.2018 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Daire Bakanlnn, tiyatro sanatnn geliimine katk sunmak amacyla bu yl 14üncüsünü düzenledii Liseleraras Tiyatro enlii Kültür ve Kongre Merkezinde yaplan kapan galasyla sona erdi. 4-10 Mays tarihleri arasnda 7 lise dengi okulun oyununu sahneledii tiyatro enliinin kapan galas yaplan sinevizyon gösterimiyle balad. Sinevizyon gösteriminde, pandomim atölyesinin kentin farkl yerlerinde sergiledii performanslar ve liselerin sahneledikleri oyunlardan kesitler yer ald.

SNEVZYON GÖSTERM

Sinevizyon gösteriminin ardndan pandomim atölyesi sahne ald, sergiledikleri performans izleyiciden büyük alk ald. Yaplan gösterinin ardndan atölye eitmeni Ata Aksoya gösterdii baardan dolay plaket ve çiçek taktim edildi. Pandomim gösterisinden sonra tiyatro enliinde yer alan okullar tek tek sahneye çarlarak, katlmlarndan dolay plaketler verildi. Ayrca oyunlarda sahnede ter döken lise örencisi tiyatroculara çanta hediye edildi.

Kapan galas 27 Temmuz ile 23 Eylül tarihleri arasnda Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde açlan, tiyatro atölyesinin sahneledii Lysistrata oyununda emek veren genç örencilere sertifikalarnn verilmesi, yiyecek ve içecek ikramlarnda bulunulmasyla sona erdi.

Ana Sayfaya Git