14 okulu boyadılar

Şanlıurfa'da, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü bünyesindeki yükümlüler tarafından 14 okulun boyası yapıldı.

Haberler 28.11.2019 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Camhuriyet Basavclndan yaplan yazl açklamaya göre, denetimli serbestlik kapsamnda kamu hizmeti cezalarn yerine getiren yükümlüler aralarnda Yavuz Selim lköretim Okulunun da bulunduu 14 okulun boya ve tadilat ilemlerini gerçekletirdi.

lemlerden sonra yeni bir yüze kavuan okulun örencileri öretmenleriyle birlikte Cumhuriyet Basavcs Tolgahan Öztopraka teekkür ziyareti gerçekletirdi.

Ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getiren Öztoprak, yükümlülerin ara tatilde örencileri mutlu eden çalmalar gerçekletirdiini belirtti.

HÜKÜMLÜLER BOYADI

Okullardaki çalmalara 455 yükümlünün katldn kaydeden Öztoprak, unlar kaydetti:

Eitim öretime ara verildii dönemde yükümlülerimizin katlmyla 14 okulun boya, badana ilemlerini tamamlam bulunuyoruz. Bunun yan sra 6 okulunda temizlik, bakm, onarm ve tadilat ilemlerini yerine getirmenin sevincini yayoruz. Örencilerimiz tatildeyken okullarn boyayp bakmlarn yerine getiriyoruz. Onlar okula balayp tertemiz ve l l bir manzarayla karlatklarnda yaadklar mutluluun bizler için anlam çok büyük. Örencilere daha salkl ve hijyenik bir ortamda eitim frsat sunulduunda baarlarna da olumlu anlamda katk saladn görüyoruz. Ayn zamanda kamu cezalarn yerine getiren yükümlülerimiz de böyle topluma faydal ilerde çalm olmann hazzn yayor.

Ana Sayfaya Git