15 bin öğrenci temizlik başlattı

VAN’ın merkez Edremit İlçe Belediyesi, yaklaşık 15 bin öğrenciyle temizlik kampanyası başlattı. Van Gölü sahilleri ve mahallelerde yapılan temizlik kampanyasında yaklaşık 60 ton çöp toplandı.

Haberler 13.04.2017 - 08:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaymakamlk ve belediye öncülüünde balatlan temizlik kampanyasna, ilçe genelindeki tüm okullarn yönetici, öretmen ve örencileri katld. Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Atf çiçeklinin de katld kampanya çerçevesinde Van Gölü sahilleri ve mahallelerde belediye temizlik içileriyle birlikte çöp topland. 15 bin örencinin katlm salad temizlik kampanyasnda yaklak 60 ton çöp topland.

15 BN ÖRENC TEMZLK BALATTI

Örenciler vatandalarn Van Gölü sahillerini kirletmemesini isterken, Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Atf çiçekli ise, Edremit lçesinin Türkiyenin turizm açsndan en önemli ilçesi olduunu belirterek, öyle konutu:

Bugün 15 bin örencimizle temizlik kampanyamz yürütüyoruz. u an ilçe genelinde temizlik operasyonu gerçekletiriyoruz. Ben vatandalarmza çarda bulunuyorum. Lütfen bize binlerce yl öncesinden aktarlan, binlerce yldr insanmzn kulland bu Van Gölünü bize emanet edildii ekilde, bizde sonraki nesillere emanet edelim.

Ana Sayfaya Git