15 bin öğretmen ataması yapılıyor

Milli Eğitim Bakanı Özer 15 bin yeni öğretmen atama müjdesini değerlendirdi "Yeni atamalarla Türkiye'de öğretmen başına düşen öğrenci oranları, OECD ülkeleri ortalamasına daha da yaklaşacaktır"

Haberler 10.09.2021 - 10:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan Mahmut Özer, Yeni atamalarla Türkiyede öretmen bana düen örenci oranlar, OECD ülkeleri ortalamasna daha da yaklaacaktr. ifadelerini kulland.

Milli Eitim Bakan Özer, yapt yazl açklamada, 15 bin yeni öretmen atama müjdesi vermesi dolaysyla Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana teekkür etti.

ÖRETMEN ATAMALARI

Cumhurbakan Erdoann 3 Eylülde 20 bin öretmen atamasn gerçekletirdikten sonra 15 bin yeni atama müjdesi vermesinden büyük mutluluk duyduklarn belirten Özer, yeni öretmen atamasna desteklerinden dolay Hazine ve Maliye Bakan Lütfi Elvan ile Cumhurbakanl Strateji ve Bütçe Bakan brahim enele de teekkürlerini iletti.

Türkiyenin geleceini ina etmek için insan kaynana yaplan yatrmlarn eitim sisteminin kalitesini daha da artracandan üphesi olmadn vurgulayan Özer, Yeni atamalarla Türkiyede öretmen bana düen örenci oranlar, OECD ülkeleri ortalamasna daha da yaklaacaktr. deerlendirmesinde bulundu.

Atamaya ilikin çalmalarn devam ettiini, bran dalmlar ve atama takviminin en ksa sürede kamuoyuyla paylalacan kaydeden Özer, atama kararnn eitim camiasna ve Türkiyeye hayrl olmasn diledi.

Ana Sayfaya Git