20 bin öğretmen ataması yapılıyor

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz "Başbakanımız, Maliye Bakanımız ve Çalışma Bakanımızın talimatıyla, önümüzdeki hafta duyurusunu yapacağız, 20 bin öğretmenin alımını yapacağız. Öğretmenlerimiz için hayırlı uğurlu olsun"

Haberler 10.02.2017 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan smet Ylmaz, Babakanmz, Maliye Bakanmz ve çalma Bakanmzn talimatyla, önümüzdeki hafta duyurusunu yapacaz, 20 bin öretmenin almn yapacaz. Öretmenlerimiz için hayrl uurlu olsun. dedi.

Milli Eitim Bakanl ile TAV firmas arasnda Katar Türk Okulunun devir protokolü imzalanmas dolaysyla düzenlenen tören öncesinde konuan Ylmaz, Babakan Binali Yldrm, Maliye Bakan Naci Abal ve çalma ve Sosyal Güvenlik Bakan Mehmet Müezzinolu ile toplant yaptklarn söyledi.

Babakanmz, Maliye Bakanmz ve çalma Bakanmzn talimatyla, önümüzdeki hafta duyurusunu yapacaz, 20 bin öretmenin almn yapacaz. Öretmenlerimiz için hayrl uurlu olsun. ki hayrl olay bir arada gerçeklemi oldu diyorum. diyen Ylmaz, Yldrm, Abal ve Müezzinoluna teekkür etti.

- Katarda Türk okulu

Bakan Ylmaz, TAV CEOsu ve Yönetim Kurulu Üyesi Sani enerin katlmyla gerçekleen imza törenindeki konumasnda ise bir ülkeye yaplabilecek en büyük hizmetin, eitim olduunu belirterek, TAV grubuna teekkür etti.

44 örencisi ve 17 öretmeni olan Katar Türk Okulunun 2016 ekim aynda faaliyete geçtiini belirten Ylmaz, Okulun 10 bin metrekare alan ve 8 bin metrekare bahçesi var. Türk eitimi gerçekten katma bir deer kazand. Türkiyeye yakan bir deer kazand. Bu deer için Sani enere ve Hamdi Akna teekkür ediyorum. dedi.

TAV CEOsu ener ise Katar Havaliman inaat sürerken Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Katar ziyaret ettiini ve yurt dndaki Milli Eitime bal Türk okullarn desteklediini ifade ettiini hatrlatarak bunun üzerine okul inaatna baladklarn söyledi.

ener, Katarda Türk okulu inaatna baladk ve bitirdik. Milli Eitim Bakanmzla bu protokolü imzalayarak Milli Eitim Bakanlna Katar Türk Okulunu devrediyoruz. Bu okulda Türkiyeye, vatanlarna bal gençlerin yetieceine inancmz sonsuz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git