2020 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak - ÖSYM 3 etap sınav sonuçları belge verilmeyecek! İşte YKS sonuç adresi

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS sınavı geliyor derken biti bile. Bu hafta sonunu büyük bir heyecanla atlatan binlerce öğrenci şimdi YKS sonuçlarını merak etmekte. YKS sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu çok merak ediliyor. ÖSYM tarafından düzenlenen YKS sınav detaylarında sadece YKS sonuçları yer almakta iken ne zaman açıklanacağı konusu da şimdiden araştırılmaya başlandı. Yni eğitim hayatına üniversitede devam etmek isteyen öğrencilerin haklı telaşları sırasını YKS sonuçlarına bıraktı.

Haberler 29.06.2020 - 02:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

YKS sonuçlar ne zaman açklanacak? YKS snav geliyor derken biti bile. Bu hafta sonunu büyük bir heyecanla atlatan binlerce örenci imdi YKS sonuçlarn merak etmekte. YKS sonuçlar ne zaman açklanacak sorusu çok merak ediliyor. ÖSYM tarafndan düzenlenen YKS snav detaylarnda sadece YKS sonuçlar yer almakta iken ne zaman açklanaca konusu da imdiden aratrlmaya baland. Yni eitim hayatna üniversitede devam etmek isteyen örencilerin hakl telalar srasn YKS sonuçlarna brakt. 

Milyonlarca örencinin örenim hayatn etkileyecek Yükseköretim Kurumlar Snav, TYT ve AYT’nin ardndan yaklak 120 dakika süren Yabanc Dil Testi’nin tamamlanmasyla sona erdi. ÖSYM takvimine göre sonuçlar 28 Temmuz’da açklanacak.

Ölçme, Seçme ve Yerletirme Merkezli (ÖSYM) Bakanlnca düzenlenen Yükseköretim Kurumlar Snav (YKS), son oturum olan Yabanc Dil Testi’nin tamamlanmasyla sona erdi. 15.45’te balayan YKS’nin son oturumu Yabanc Dil Testi, 17.45 itibaryla sona erdi.

SINAV SORULARI VE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM’nin yaynlad takvime göre YKS sonuçlar 28 Temmuz’da açklanacak. ÖSYM tarafndan yaplan açklamada, YKS’nin tüm oturumlar tamamlandktan sonra sorularn tamamnn kamuoyuna açklanaca belirtildi.

ADAYLARA SONUÇ BELGES GÖNDERLMEYECEK

Öte yandan, snava giren adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar snav sonuçlarn, T.C. Kimlik Numaralar ve ifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamasndan örenebilecekler.

Ana Sayfaya Git