2020'de okuma alışkanlıkları dijitalleşti

Türk Telekom'un dijital medya platformu e-dergi, okuyucuların 2020 yılı tercihlerini açıkladı.

Haberler 30.12.2020 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Telekomdan yaplan açklamada, e-dergi platformunda 2020nin en çok okunan yaynlar paylald. Platformun verilerine göre, hobi, bilim ve yemek gibi çeitli içeriklerin yer ald özel ilgi kategorisindeki dergiler, okuyuculardan en çok talep gören yaynlar oldu. Onu srasyla teknoloji ile kadn ve moda kategorileri takip etti. e-dergi kullanclar, en fazla nisan ve mays aylarnda yaynlara ilgi gösterdi.

Açklamada görülerine yer verilen Türk Telekom Ürün ve Servis Yönetimi Direktörü Fatih Türkolu, nternet eriiminin olmad yerlerde çevrim d okuma imkan salayan e-dergi platformu, okuma alkanlklarmz da dijitalletiriyor. Onlarca farkl türde yaynn bulunduu e-dergi uygulamasna tüm operatör müterileri ücretsiz üye olabiliyor. ifadelerini kulland.

KSEL OKUMA TRENDLERNE ULAMAK, SOSYAL MEDYADA PAYLAMAK MÜMKÜN

Verilen bilgiye göre, modadan ekonomiye, teknolojiden magazine farkl kategorilerdeki çok sayda dergi ve günlük gazeteye mobil uygulama üzerinden ulamay mümkün klan e-dergi, yeni özellikleriyle kullanclara daha iyi bir deneyim sunuyor. e-dergi, Beni Tan özellii ile kullanclarn okuduu yaynlar analiz ederek ilgi alanlarn tanyor, kiiye özel içerik önerileri ve bildirimler sunuyor. Kullanclar, Ne Okudum özelliiyle ise favori kategoriler, dergiler ve gazeteler gibi kiisel 2020 okuma trendlerini ve yl boyunca toplam kaç yayn okuduklarn görebiliyor.

e-dergi kullanclar, isterlerse okuma alkanlklaryla ilgili trendleri sosyal medyada takipçileriyle paylaabiliyor. e-dergi uygulamas, favoriye alma özelliiyle sevilen dergilere kolayca eriim imkan salarken, hzl içerik indirme deneyimi yaatyor. Kullanclar, Okumaya Devam Et özellii ile diledikleri zaman içerikleri kaldklar yerden okumaya devam edebiliyor.

Ana Sayfaya Git