2022-MSÜ sınav sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2022-MSÜ) sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

Haberler 15.04.2022 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aygün, sosyal medya hesabndan yapt açklamada, 27 Mart 2022de gerçekletirilen 2022-MSÜ snav sonuçlarnn açklandn, sonuçlarn http://sonuc.osym.gov.tr sayfas ve ÖSYM AS mobil uygulamasndan örenilebileceini belirtti.

Öte yandan, söz konusu snavn cevap katlar ve aday cevaplar da eriime açld.

Aday cevaplar ve sorularn doru cevaplarna, snava giren adaylarn sorulara verdikleri yantlar ve deerlendirme sonuçlarn inceleyebilmeleri amacyla https://ais.osym.gov.tr internet adresinden bugünden itibaren 10 gün süreyle eriim salanabilecek.

MSÜ SINAVLARI

Adaylar, https://ais.osym.gov.tr internet adresine TC kimlik numaralar ve ifreleriyle giri yaptktan sonra ilgili snav ve Cevap Kad Görüntüleme ekrann seçerek snavda kullandklar cevap kad görüntüsünü, cevap kadna yaptklar iaretlemeleri, bu iaretlemelerin optik okuyucularla okunmas sonucu elde edilen aday cevaplarn ve sorularn doru cevaplarn görebilecek.

Ayrca adaylar, form üzerindeki soru numaralarn seçtiklerinde, her soru için açlan yeni pencerede soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doru cevab ile ilgili soruya kendilerinin vermi olduu cevab görüntüleyebilecek.

Ana Sayfaya Git