3 kıtayı buluşturan yurt dışı eğitim günü

Uğur Okulları öğrencileri, 'BAU Global Online Eğitim Semineri'nde dünyanın dört bir yanındaki öğrenci ve eğitimcilerle buluştu. Öğrenciler ABD, Kanada, İngiltere, Almanya, Gürcistan ve Kıbrıs’ta bulunan üniversitelerdeki eğitim ayrıcalıkları hakkında bilgi aldı.

Haberler 23.04.2021 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yurt dnda üniversite eitimi almak, Türkiyedeki eitimini yurt d programlarla desteklemek ya da farkl kariyer olanaklarn deerlendirmek pek çok örencinin hayali. Bu noktada örenciler için doru ülke, okul ve bölüm seçimi büyük önem tayor. 3 ktada 11 ülkede, 9 üniversitesi, 4 dil okulu ve 2 tane k12 düzeyinde okulu bulunan BAU Global Ailesinin bir üyesi olan Uur Okullar, yurt d eitim konusunda da örencilere destek verdiklerini belirtti. Örencilerin BAU Global çats altndaki üniversiteler hakknda bilgi sahibi olmas amacyla geçtiimiz günlerde BAU Global Eitim Semineri düzenlendi. Dünyann dört bir yanndaki örenci ve eitimcileri buluturan seminerde, Uur Okullar örencileri ABD, Kanada, ngiltere, Almanya, Gürcistan ve Kbrsta bulunan üniversitelerdeki eitim ayrcalklar hakknda bilgi ald.

YEN DÜNYANIN MMARI ÖRENCLER

Seminerde konuan Bahçeehir Uur Eitim Kurumlar (BUEK) Bakan Enver Yücel, Uur Okullar örencilerinin BAU Global Ailesinin bir üyesi olduunu belirterek Üniversitemizin yurtd avantajlarn deerlendirmek örencilerimizin gelecei için önemli. Her bir örencimizi ilgi alanna göre yönlendirmek istiyoruz. Yurt dnda eitim almak isteyen bir örenci gidecei ülkeyi, okumak istedii bölümü bilinçli bir ekilde tercih etmeli. Eitimini tamamladktan sonra ülkesine faydal olmal. Yeni dünyay yeni örenciler ina edecek dedi.

ETM AYRICALIKLARI VAR

BAU Global Ailesinin dünya genelinde yaklak 250 bin örencisi bulunduunu belirten Uur Okullar Genel Müdürü Nil çiçek ise, Avrupann en büyük eitim kurumlarndan biri olmann gurunu yayoruz. Dünyann neresine giderseniz gidin Uur mezunu ya da BAU Global Ailesinin bir üyesiyle karlamanz mümkün. Network amz çok geni. Örencilerimizin akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel geliimlerine odaklandmz bu noktada, network amz doru planlayabilmek ve frsatlarndan yararlanabilmek için çalmalar yapyoruz. Örencilerimizin 3 ktaya yaylan 9 üniversitede eitim ayrcalklar bulunuyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git