İhtiyaç sahibi öğrencilere yardım

Kızılay, modacı Hakan Akkaya'nın desteğiyle Mardin'in Artuklu ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımı yaptı.

Haberler 31.10.2017 - 07:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Kzlay, ünlü modac Hakan Akkayann desteiyle Mardinin Artuklu ilçesine bal Arpatepe ve Göllü mahallelerinde ihtiyaç sahibi örencilere giysi yardmnda bulundu.

Türk Kzlay Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Ayegül Genç, Ercan Tan ve modac Hakan Akkaya, Artuklu Kaymakam akir Öner Öztürk ve il protokolünün elerinden oluan Gönül Elçileri, Suriye snrna yakn Göllü ve Arpatepe Galip Karipçin mahallerindeki ihtiyaç sahibi örencilere giysi yardmn ulatrd.

Türk Kzlay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ayegül Genç, uzun süredir Anadoludaki ihtiyaç sahibi çocuklara yardm yapmaya çaltklarn söyledi.

htiyaç sahibi örencilere yardm

Baçlardan temin ettikleri kyafetleri çocuklara dattklarn anlatan Genç, çocuklarmz mutlu gördüümüz zaman bizler de çok mutlu oluyoruz. Mardine yaklak 10 bin parça kyafet getirdik. htiyaç sahiplerine datacaz. Türk Kzlay çocuklarmz güldürmeye devam edecek. ifadelerini kulland.

Dünyann her yerinde mazlumlarn yannda olmay amaçladklarn aktaran Genç, öyle dedi:

Türk Kzlay, Türkiyenin gelien ve büyüyen yapsyla birlikte büyüyor. Türkiye nasl dünyada söz sahibi ise ona uygun olarak tüm dünyada mazlumlarn yannda oluyor. Somali, Arakan, Suriye, Gazze ve her yerde ihtiyaç sahiplerine yardmda bulundu. Yine yardmc olacak. Bütün mazlum corafyada Türk Kzlay var.

- Türk Kzlay her yere yetiiyor

Modac Akkaya da Türk Kzlay ile Mardinde bulunmaktan mutluluk duyduunu belirterek, Dünyann her yerinde Türk Kzlay var. Ben de elimden geldiince Türk Kzlay ile her yere ulamaya çalyorum. Türk Kzlay bütün dünyada çok önemli ve her yere yetiiyor. sözlerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git