İl şampiyonu oldular

Diyarbakır’da Okullararası Yıldızlar ve Küçükler Judo İl Şampiyonası tamamlandı.

Haberler 26.02.2019 - 10:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Gençlik ve Spor l Müdürlüüne bal Balar Gençlik Merkezi judo salonunda gerçekleen müsabakalar, yldzlar ve küçükler kategorilerine göre yapld. Büyük çekimeye sahne olan müsabakalarda toplam 40 sporcu dereceye girmek için mücadele etti.

JUDO ALANINDA BAARI

Judo Diyarbakr l Temsilcisi Mustafa Beyaz, konuya ilikin yapt açklamada, yldzlar ve küçükler kategorisine göre yaplan müsabakalarda baarl olan sporcularn Diyarbakr grup müsabakalarnda temsil etme hakkn elde ettiini söyledi. Beyaz, Yaklak 40 sporcunun kran krana mücadele ettii il seçmesinde dereceye giren ve skletinde birinci olan sporcularmz, Diyarbakr grup müsabakalarnda temsil etme hakkn elde etti. Bu sporcularmz, 23-24 mart tarihlerinde arasnda Bingölde yaplacak olan Okullararas Yldzlar Judo Bölge ampiyonasna katlacaklar dedi.

L AMPYONU OLDULAR

Genç ve gelecek vadeden sporcularn yer ald müsabakalarda gençlerin ortaya koyduu performansn çok deerli olduuna deinen Beyaz, sözlerini öyle tamamlad: Ferdi müsabakalarda 40 sporcunun yarmas altyapmz adna sevindiricidir. Sporcu velilerinin de youn ilgi gösterdii müsabakalar sonunda dereceye girenlere madalya ve baar belgelerini verdik. Dereceye giren sporcularmzn ödüllerini Balar Gençlik Merkezi Müdürü hsan çakar, Judo Federasyonu Eitim Kurulu Üyesi Osman Gökcül ve veliler tarafndan takdim edildi. Sporcularmz her daim destekleyen Okul Sporlar ube Müdürümüz Akn Erim ve Gençlik ve Spor l Müdürümüz Mehmet Demire teekkür ediyoruz.

Ana Sayfaya Git