İlçeye huzur gelince

ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde, 6 yıldır terör olayları nedeniyle salonlarda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması, bu yıl ilçe stadyumunda yapıldı.

Haberler 24.04.2018 - 08:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silopide 23 Nisan Ulasal Egemenlik ve çocuk Bayram kutlama program, 6 yl aradan sonra ilçe stadyumunda düzenlendi. Silopi Kaymakam Sezer Ikta, askeri erkn, baz siyasi parti temsilcileri ile çok sayda vatandan katld kutlamada, örenciler Türkiyenin birçok yöresinden halk oyunlar ve akrobatik gösteriler sergiledi.

LçEYE HUZUR GELNCE

Programda ehit Üstemen Ahmet Konuksever Ortaokulu örencileri de çalan müzikler eliinde halay çekti. Müzie kendilerini kaptran bando takmndaki kz örenciler de davul, borazanlarn yere brakarak halaya katld. Renkli görüntülerin ortaya çkt stadyumunun ortasna ay yldz eklinde branda açld. Ay ve yldz etrafnda toplanan örenciler balon uçurdu.

Kutlamada, daha önce çeitli spor branlardaki yarlarda birinci olan okullara ampiyonluk kupalarn Silopi Kaymakam Sezer Ikta verdi. Ikta program hazrlayan öretmenleri de tebrik etti. Program daha sonra yaplan tören yürüyüü ile sona erdi.

Ana Sayfaya Git