"Şark Bülbülü'nü andı

Atatürk'ün "Şark Bülbülü" unvanını verdiği Diyarbakır ses sanatçısı Celal Güzelses, ölümünün 58 yıl dönümü nedeniyle Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Foto Film ve Radyo Televizyon Şube Müdürlüğü bünyesinde yayın yapan Polis Radyosu anma programı düzenledi.

Haberler 03.02.2017 - 08:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ya destanyla tüm dünyann yakndan tand ve Mustafa Kemal Atatürkün ark bülbülü ünvann verdii ünlü Diyarbakrl ses sanatcs merhum Celal Güzelses, ölümünün 58. yl dönümünde, Diyarbakr l Emniyet Müdürlüü Foto Film ve Radyo Televizyon ube Müdürlüü bünyesinde yayn yapan Polis Radyosu, anma program düzenledi.

Kentin huzur ve güven ortamnn salanmas için youn operasyonel faaliyetler içerisinde bulunan Diyarbakr l Emniyet Müdürlüü, kültürel faaliyetlere de el att. Sosyal sorumluluk projeleriyle kentin kültürel mirasna sahip çklrken, Foto Film ve Radyo Televizyon ube Müdürlüü bünyesinde yayn yapan Polis Radyosu, Mustafa Kemal Atatürkün 1917 ylnda tesadüfen tanarak arklarn dinledii ve güçlü sesinden dolay ark Bülbülü unvann verdii Diyarbakrl ses sanatçs Güzelsesin ölümünün 58. ölüm yl dönümü dolaysyla özel program yapt.

ANMA PROGRAMINA KATILDILAR

Aratrmac Mehmet Ali Abakay ile Diyarbakr Kültür, Turizm ve Musiki Dernei Bakan Kenan Aksunun misafir edildii Hayata Dair adl programda, Güzelsesin hayatndan kesitler anlatld, kendi sesinden parçalar dinletildi.

ube Müdürü Mehmet Noyat, yaptklar programla ilgili, Polis olarak vatandalarmza hayati bir konu olan güvenlik hizmeti sunmann yannda medeniyetler ve sahabeler ehri Diyarbakrn kültürünü, sanatn ve müziini ön plana çkarmak için Polis Radyosu olarak çalmalarda bulunmaktayz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git