Şiir Dinletisi

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri tarafından şiir dinletisi programı düzenlendi.

Haberler 23.04.2019 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BEÜ ktisadi ve dari Bilimler Fakültesi (BF) Konferans Salonunda yaplan ve örencilerin youn ilgi gösterdii programda örenciler birbirinden güzel iirler okudu. Açl konumas gerçekletiren Bölüm Bakan Doç. Dr. Nurullah Uluta, bu tür programlarla örencilerin akademik ilerlemeleri yannda bireysel yeteneklerini de ortaya çkarmay hedeflediklerini belirtti.

R DNLETS

Bir üniversitenin bilimsel, kültürel ve sanatsal programlarla ivme kazanacan ve syrlabileceini belirten Doç Dr. Uluta, örencilerin de bu tür faaliyetlerde aktif rol almalar gerektiini söyledi. Daha sonra Furkan Haznedar çizik, Aye Öner, Bizim Öyle Kirli Ellerimiz Yoktu, Miray Sertkaya, Balanmayacaksn, slim Yldz, Brakp Gitme Beni Alarm ve Betül Bozkurt, Senin Adn Kavumak Olsun iirlerini seslendirdiler.

Programn sonunda örencilerin istei üzerine sahneye çkan ve ayn zamanda air olan Doç Dr. Uluta, Hicran Buusu, Son Name ve Znayda iirleriyle programa renk katt. Uluta, dinletinin düzenlenmesinde gösterdikleri katklarndan dolay Ar. Gör. Ramazan Ergöz ve Ar. Gör. Ouz Doana teekkürlerini sundu.

Program, bölüm hocalar ve programda yer alan örencilerin birlikte çektirdii hatra fotorafyla son buldu.

Ana Sayfaya Git