40 çocuk oyun parkı

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi 34 mahallede ve ilçede belirlenen alanlara 40 çocuk oyun parkı yapacak.

Haberler 18.04.2017 - 08:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar Belediyesi 34 mahallede ve ilçede belirlenen alanlara 40 çocuk oyun park yapacak.

Kayapnar Belediye Bakan Vekili Kaymakam Mustafa Klçn talimatyla Park ve Bahçeler Müdürlüünce 15 gün içinde yapmna balanacak çocuk oyun parklar ile köy ve ilçe merkezindeki çocuklar oyun alanlarna kavuacak. Be ekiple çalmalara balanacak oyun parklarnn 2 ay içinde tamamlanmas hedefleniyor.

40 çocuk oyun park

Kayapnar Belediyesi tarafndan, 34 mahalle ile ilçe merkezinde belirlenen alanlara çocuk oyun parklar yaplacak. 200 metre karelik alanda yaplacak 40 çocuk oyun parknda kauçuk, spor aletleri, çocuk oyun gruplar, yürüyü yollar ve alan çevreleyen çitler olacak.

Parklarn çocuklarn ve ailelerin vakit geçirmek için tercih ettikleri en önemli sosyal alanlar olduunu dile getiren Klç, unlar kaydetti:

Biz belediye olarak köy çocuklar bu oyun alanlarndan faydalansn istedik. çok sayda çocuk büyük AVMlere gelmek zorunda kalyor. çocuklarmzn buralara gelmeden de kendi evlerinin önünde rahat bir ekilde oyun oynamalarn istedik. Belediye olarak, bu yöndeki hizmetlerimiz artarak devam edecektir.

Ana Sayfaya Git