40 öğrenciye Çanakale gezisi

Kayapınar Belediyesi tarafından, 40 öğrenci Çanakkale gezine gönderildi. Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, Eğitim birimlerinde öğrenim gören çocuklarımızı ecdatlarının yattığı yerleri görmek amacıyla böylesi bir etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Haberler 19.05.2017 - 08:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Kültür Müdürlüüne bal eitim kurumlarnda örenim gören 40 örenciyi çanakkale gezisine gönderdi.

Kültür Müdürü Mustafa çelik tarafndan uurlanan örencilerin mutluluklar gözlerinden okunuyordu. Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, Eitim birimlerinde örenim gören çocuklarmz ecdatlarnn yatt yerleri görmek amacyla böylesi bir etkinlii düzenlediklerini ifade ederek, çocuklarmz tarihlerini örensinler, dümanla savarken koyun koyuna yatan ehitlerimizin memleketlerini görsünler istedik dedi.

çANAKALE GEZS

Örencilere hitap eden Bakan Klç, Belediye olarak hiçbir eyden kaçnmadk. Sizi niye buraya gönderiyoruz, çanakkalede 7 düvel üzerimize çulland. 15 Temmuzda da ayns oldu. Bizi tarumar etmek içindi. Türküyle, Kürdüyle, çerkeziyle bir olduumuzu gösterdik. çanakkalede her ya grubundan insanmz ehit oldu. Ne için, vatan için. O kardelii, birliktelii orada göreceksiniz ifadelerini kulland.

Yüzlerindeki heyecan ve sevinçle Belediye Bakan Klça teekkür eden örenciler ise, bu tür etkinliklerin devamn dilediler. Törenin ardndan çekilen hatra fotoraflarndan sonra örenciler, balarnda öretmenleri ve rehberleriyle birlikte yolculua çktlar.

Ana Sayfaya Git