400 fidanla sürpriz

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bulunan Atatürk İlkokulu sınıf öğretmeni Nurcan Taşçıer Kurt’un Orman Genel Müdürlüğüne yazdığı mesaj sürprizle cevaplandı. Nurcan öğretmenin okulu, ‘Öğretmenler Gününde’ 400 fidanla yeşerdi.

Haberler 25.11.2021 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil ilçesinde bulunan Atatürk lkokul 3. Snf öretmeni Nurcan Taçer Kurt, örencilerle birlikte okulun bahçesini aaçlandrma hayali kurdu. Twitter üzerinden Orman Genel Müdürlüüne (OGM) mesaj atarak fidan talebinde bulundu. Nurcan öretmen, beklemedii sürprizle karlat. 24 Kasm Öretmenler Günü dolaysyla harekete geçen Orman Genel Müdürlüü, ünlü oyuncu Sinan çalkanolu, anlurfa Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayc, Diyarbakr Orman letme Müdürü Metin Eratilla ve 400 fidanla birlikte okula gelerek snfa girip yaparak sürpriz yapt. Sürpriz karsnda ksa süreliine oka giren Nurcan öretmen, hayallerinin geçekletiini görünce sevinçten konuamad.

HEYECANLIYIM, HAYALMZ GERçEK OLDU

Öretmenler Gününde karlat sürprizden dolay çok mutlu olduunu kaydeden Nurcan Taçer Kurt, Sene ba böyle bir düüncem vard, okula balarken çocuklara birer fidan hediye edip çevremizi yeillendirmeyi düünmütük, hayal etmitim. Orman Genel Müdürlüüne mesaj gönderdim Twitterda. Sonra bugün karln aldk, yani beklemiyordum. Gerçekten u an çok heyecanlym, hayalimiz gerçek oldu. Teekkür ederim, sa olun, çok heyecanlym u an kalbim küt küt atyor konuamyorum bile gerçekten dedi.

BANA EN çOK HEYECAN VEREN ORGANZASYONLARDAN BR TANES BU OLDU

Ünlü oyuncu Sinan çalkanolu da hem gelecee nefes olma hem de öretmenin hayalinin gerçeklemesine vesile olmaktan çok memnun kaldn kaydetti. çalkanolu, Öncü olarak bir sürü organizasyonda bulundum. Ama bana açkças en çok heyecan veren, organizasyonlardan bir tanesi bu oldu. Hem gelecee nefes olmakla ilgili hem de çocuklarmzla ilgili bir de sizin hayalinizin gerçeklemesiyle ilgili böyle bir eyin içerisinde küçücük bir parça olabildiysem, küçük bir destekte bulunabildiysem ne mutlu bana diye konutu.

ÖRETMENMZ KADAR BZLER DE HEYECANLIYIZ

anlurfa Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Bayc ise öretmenin heyecan kadar heyecanl olduklarn ve çarya sessiz kalmadklarn vurgulad. Bayc, En az öretmenimiz kadar bizler de heyecanlyz. Öretmenimize böyle bir frsat verdii için, bizim için de ayrca çok çok teekkür ediyorum. Biz zaten Orman Genel Müdürlüü olarak bütün okul bahçelerinin aaçlandrlmas için çalmalarmz yapyoruz, ama bazen özellikle böyle ehir içerisinde bahçesi biraz daha küçük olan alanlarda tabi bazen talepler dorultusunda bu ilemleri yapyoruz. Hocam da vesile oldu, kendisine çok teekkür ediyoruz. Gerçekten biz en az onun kadar mutluyuz eklinde konutu.

Örencilere çanta ve çeitli sürpriz hediyeler datan Orman Genel Müdürlüü ekipleri daha sonra katlmclarla birlikte okulun bahçesine fidan dikti. Nurcan öretmene yaplan sürprize Bismil Kaymakam Enver Hakan Zengince elik etti.

Ana Sayfaya Git