82 bin çocuk sinemayı gördü

Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı’nın talimatı ile hayata geçirilen projede 84 bin çocuk sinema ile buluşuyor.

Haberler 14.02.2018 - 08:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçe Milli Eitim Müdürlüü ve Kayapnar Belediyesi Kültür leri Müdürlüü tarafndan organize edilen sinema etkinlii kapsamnda, ilçedeki 84 bin örencinin tamamnn sinemaya götürülmesi hedefleniyor. Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balc, eitimi yalnzca akademik bir faaliyet olarak görmediini ve Kayapnarl çocuklar çok sevdiini ifade ederek, çocuklarmzn ruhsal, fiziksel, bilimsel ve kültürel geliimlerini önemsediklerini belirtti.

SNEMAYLA BULUTU

Balc, çocuklarmzn sportif faaliyetlere katlmalarn salamak için 8 bin örenciye spor malzemesi dattklarn ve 30 adet hal saha ve basketbol-voleybol sahas yapacaklarn, resim ve müzik faaliyetlerine katlmalarn salamak için 50 bin örenciye resim-müzik malzemesi dattklarn ve 45 adet müzik-resim atölyesi yapacaklarn, okuma alkanl kazanmalar için 1 milyon kitab Kayapnara kazandracaklarn ve okullarmzda 50 adet Z Kütüphanesi yapma çalmalarnn devam ettiini vurgulayarak, Kayapnar Belediyesinin tüm imkanlarnn geleceimizin teminat olan çocuklarmz için seferber edildiini belirtti.

Ana Sayfaya Git