Kayapınar'da Öğretmenler Günü kutlandı

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, Öğretmenler Günü dolaysıyla Nasrettin Hoca ve Şirinler Anaokulu'nu ziyaret etti.

Haberler 25.11.2020 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçe Milli Eitim Müdürü Yahya Aknc ile ziyaretleri gerçekletiren Koç, öretmen ve örencilere çeitli hediyeler verdi.

Gaziler Anadolu Lisesinde de okul müdürlerinin katlmyla düzenlenen toplantya katlan Koç, Kayapnar Belediyesi olarak eitime yönelik desteklerinin devam ettiini, pandemi sürecine ramen eitimin devam etmesi gerektiini söyledi.

Belediye olarak tablet ve interneti olmayan örenciler için 18 noktada EBA destek merkezi kurduklarn kaydeden Koç, öyle devam etti:

ÖRETMENLER GÜNÜ

Eitim sadece okulda deil, her alanda verilmesi gerekiyor. Bu konuda siz öretmenlere büyük görevler düüyor. Pandemiye ramen özellikle 8. ve 12. snf örencilerine eitimin sürdürülmesinde büyük fayda var. Öretmenlerimizle bir araya gelip sohbet edip sorunlarn dinleyip onlarn ihtiyaçlarn anlamaya çalyoruz. Destek olabileceimiz konularda elimizden geldii kadar yardm ediyoruz. Allah nasip ederse bundan sonraki zamanda da okullarmza yardmlarmz sürdürmeye devam edeceiz. Bu vesileyle bata Baöretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevi banda ehit dümü, ebediyete intikal etmi öretmenlerimizi saygyla ve rahmetle anyor, tüm öretmenlerimizin Öretmenler Gününü kutlayarak, en içten sevgilerimi sunuyorum.

Ana Sayfaya Git