Açıköğretim sisteminde "Anadolum eKampüs" farkı

Çağın teknolojisinin eğitim alanına yansımasında büyük rol oynayan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, derslerin ünitelerine ait yazılı, görsel, işitsel ve görsel-işitsel tüm ders materyallerini "Anadolum eKampüs" aracılığıyla öğrencilerin kullanımına sunuyor.

Haberler 10.09.2018 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk yükseköretim sisteminde birçok ilklere ve yeniliklere imza atan ve milyonlarca mezun-örencisi ile dünyann mega üniversiteleri arasnda yer alan Anadolu Üniversitesi Açköretim Sistemi, güçlü teknik altyaps, üretken insan kayna, farkl bak açs, kullanc odakl anlay ve kendini sürekli yenileyerek uygulad uzaktan öretim sistemi ile de öne çkyor. Anadolu Üniversitesi Açköretim Sistemi, Anadolum eKampüs ile hayallerinin peinde giden tüm örencilere gündelik hayatn kouturmacas içerisinde ite, evde, toplu tamada ve dier pek çok alanda örenme frsat sunuyor. Anadolum eKampüs içerisinde bulundurduu ünite özetlerinin 15 dakikalk videolar, ksa sesli özetler, bölümün dier örencileriyle iletiim halinde olunabilecek eKantin ve Sorularla Örenelim uygulamas ile zaman deerli klyor.

Anadolum eKampüs 16 farkl malzeme türüyle katkda bulunuyor

Açköretim Sisteminden yaplan açklamada, Anadolum eKampüs ile diledii zaman örenme frsat sunmasnn yan sra e zamanl olarak örenme ortam kolayl da salyor. Örenci, cep telefonu, tablet ya da bilgisayar ile bireysel çalma alanna ulaabiliyor. Örenen Analitiklerinin Takibi, Örenme Yönetim Sistemi (ÖYS), Canl Ders Platformu, Mobil uygulama bileenlerinden oluan Anadolum eKampüs Sistemi, 2 bin 500ün üzerinde öretim üyesinin katklaryla hazrlanyor. Anadolum eKampüs, görsel, sesli, Pdf ve etkileimli olmak üzere toplam 16 farkl malzeme türüyle örencilerin örenme süreçlerine katkda bulunuyor. Bunun yannda Pdf, Epub ve HTML 5 olarak yaynlanan ders kitaplar, engelleri ortadan kaldrmak için hazrlanan, örencinin seyahat ederken dahi dinleyebilecei sesli malzemeler, etkileimli eKitap gibi örenmeyi daha elenceli klan interaktif malzemeler, örencinin e zamanl oturumlara katlarak öretim elemanndan dersi dinledii canl dersler, örencinin kendini deerlendirmesini salayan çevrimiçi ve çevrim d testler de sistemde yer alyor ifadelerine yer verildi.

Anadolum eKampüs deneyimini yaamak isteyenler için oluturulan test hesabna eriimin kullanc ad ve ifre olarak anadolum bilgileriyle çalma platformunda inceleme yapabilecekleri kaydedildi.

Ana Sayfaya Git