Açıköğretim Fakültesi kayıt yenileme sürüyor

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri devam ediyor.

Haberler 18.02.2018 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Açköretim Sisteminde eitim gören yüz binlerce örencinin merakla bekledii yenileme ilemleri 12 ubat tarihi itibari ile balad. Anadolu Üniversitesi tarafndan yaynlanan bilgilere göre, örenciler ders seçimi yaptktan sonra yenileme ücretlerini Ziraat Bankas üzerinden yatrlacak. Yetkililer, 23 ubat tarihinde sona erecek kayt yenileme ilemlerinde herhangi bir sorun yaanmamas adna ilemlerin son güne braklmamas gerektiini belirtti.

Kayt yenileme tarihi uzatlmayacak

Anadolu Üniversitesi tarafndan yaplan açklamada, Ders seçimi (ekle-sil) ilemi http://aof.anadolu.edu.tr adresi Kayt Otomasyonu balants Kayt Yenileme linkinden yaplacaktr. Örenciler, ödeme yapmad sürece ders seçimi (ekle-sil) ilemi yapabilirler. Ödeme yapldktan sonra ders seçimi (ekle-sil) ileminin yeniden yaplmas mümkün deildir. 23 ubat tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve Bahar Dönemi kayt yenileme ilemi yaplmayacaktr. Bahar Dönemi kayt yenileme süresi kesinlikle uzatlmayacaktr ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, Bahar dönemi ara snavlar 14-15 Nisan, final snavlar ise 2-3 Haziran tarihlerinde gerçekletirilecek. Ayrca 2017-2018 öretim yl üç ders snav ise 21 Temmuzda gerçekletirilecek.

Ana Sayfaya Git