Açıköğretim öğrencilerine "kimlik" uyarısı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme fakültelerinin sınavlarına artık nüfus cüzdanı ve pasaport dışındaki.

Haberler 12.01.2018 - 08:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açköretim, ktisat ve letme fakültelerinin güz dönem sonu snavna girecek örencilerin nüfus cüzdan dndaki kimliklerinin ibrasnn geçersiz olaca bildirildi.

AÜ Rektörlüünden yaplan açklamada unlar kaydedildi:

KMLK UYARISI GELD

13-14 Ocakta gerçekletirilecek snava girecekler, fotorafl snav giri belgesinin dnda, fotorafl, souk damgal ve T.C. kimlik numaral nüfus cüzdan/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kart/Kuzey Kbrs Türk Cumhuriyeti kimlik kart, süresi geçerli pasaport, Türk vatandalndan izinle ayrlanlar ve bunlarn kanuni mirasçlarna ait mavi kart, yurt dnda yaplan snavlarda T.C. vatandalar hariç baka bir ülkenin vatandalar için o ülkeye ait nüfus cüzdan niteliindeki resmi belgeyi yanlarnda bulundurmaldr. Snava giri amacyla bu belgeler kullanlabilir. Bunlarn dndaki örenci kimlik kart, sürücü ehliyeti, baro kart, mesleki kimlik kartlar ve askeri kimlik belgesi geçerli deildir. Snava giri için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa örenci snava alnmaz.

Ana Sayfaya Git