Açıköğretim sınavlarında son viraj

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2017-2018 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları 26-27 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Haberler 25.05.2018 - 08:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yaklak 1 milyon örenciyi ilgilendiren ve hafta sonu boyunca sürecek olan Anadolu Üniversitesi Açköretim Sistemi Bahar Dönemi Dönem Sonu Snavlarnn giri yerleri iki gün önce açkland. AÖF snav giri yerlerinin açklanmasnn ardndan örenciler, AÖF snav giri belgesi sorgulamaya balad. Snav giri yerleri AÖF resmi sitesi üzerinden sorgulanabilirken sistem üzerinden snav giri belgelerini temin edebiliyor. Adaylarn snava girebilmesi için Fotorafl giri belgesi ile Fotorafl ve onayl kimlik belgesi yeterli oluyor. Snava giri için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa örenci snava alnmyor.

Açköretim Sisteminin yeni uygulamas devam ediyor

Anadolu Üniversitesi Açköretim Sistemi tarafndan hayata geçirilen yeni uygulama ile örenciler ayn gün içerisinde iki ayr snava girmek için artk yolda çile çekmeyecek. Bahar Dönemi Ara Snavlarnda hayata geçirilen uygulama ile sabah ve öleden sonra olmak üzere iki ayr snava girecek örenciler ya ayn okulda ya da birbirine yakn okullarda snava girecek.

Üç ders snav 21 Temmuzda

Açköretim, ktisat ve letme Fakültelerinin lisans veya önlisans programlarnda kaytl örencilere bahar dönemi dönem sonu snavlarndan sonra tannan üç ders snav da 21 Temmuz Cumartesi günü gerçekletirilecek. Bu snav için de giri belgeleri snavdan bir hafta önce Anadolu Üniversitesi Açköretim Fakültesi resmi sitesi üzerinden alnabilecek.

Ana Sayfaya Git