Açıköğretimde Kayıtlar Uzadı

Anadolu Üniversitesinin "ikinci üniversite" programı için kayıt işlemleri 6 Ekim'e kadar uzatıldı

Haberler 23.09.2017 - 11:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Üniversitesinin (AÜ) Açköretim ile ktisat ve letme Fakültelerine 2017-2018 Öretim Yl ikinci üniversite internet bavuru ve kayt ilemlerinin 6 Ekime kadar uzatld bildirildi.

AÜnün internet sitesinde yer alan duyuruya göre, herhangi bir yükseköretim programndan mezun olanlar ile merkezi açköretim ve uzaktan eitim sistemine göre eitim öretim yapan fakülteler dnda yükseköretim programnda kaytl örenciler, açköretim sistemine göre öretim yapan fakültelere internet üzerinden bavurduktan sonra kayt ilemlerini gerçekletirebilecek.

Adaylar, okuduklar veya mezun olduklar alanlarda olmamak üzere, lisans eitimi alanlar lisans veya ön lisans programlarna, ön lisans eitimi alanlar ön lisans programlarna internetten bavurarak kayt yaptrabilecek.

KAYIT SÜRES UZATILDI

Açköretim sistemine göre öretim yapan fakültelerde yabanc dil ile öretim yaplan programlara kayt yaptracak adaylarn, Açköretim Sistemi Yabanc Dille Öretim Yapan Programlarn Yabanc Dil Yeterlik Snav Uygulama Esaslarndaki koullardan birini salamalar gerekiyor.

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden kayt otomasyonu balants ikinci üniversite linkine tklayarak internet bavurularn gerçekletirebilecek. Daha sonra kayt için gerekli belgeleri hazrlayp, banka ödemesini yaptktan sonra AÖF bürolarndan 6 Ekim Cuma günü saat 17.00ye kadar kayt ilemlerini tamamlayabilecek.

Ana Sayfaya Git