Adıyaman'da yetim çocuklara bayramlık

İHH Adıyaman İnsani Yardım Derneği ve Engelsizsiniz Vakfı, kentteki 120 yetim çocuğa bayramlık kıyafet, eşofman ve ayakkabı yardımında bulundu.

Haberler 11.08.2018 - 08:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HH Adyaman nsani Yardm Dernei ve Engelsizsiniz Vakf, kentteki 120 yetim çocua kyafet, eofman ve ayakkab datt.

Engelsizsiniz Vakf Bakan Bahattin Demir, Belediye Konferans Salonunda yapt konumada, kendisinin de yetim olduunu, yetim çocuklarn bann okanmas gerektiini, onlarn topluma kazandrlmas gerektiini belirtti.

Her zaman yetim çocuklarn yannda olduklarn ifade eden Demir, Ne zaman yetim çocuklarn bir ihtiyac olursa; vakf olarak çocuklarn emrindeyiz. Emei geçen herkese teekkür ederim. dedi.

HH Adyaman nsani Yardm Dernei Bakan Yardmcs Fadl Akku da her zaman Adyamandaki ihtiyaç sahiplerinin yanlarnda olduklarn söyledi.

Son be yl içerisinde 248 yetim çocua hem bayram hem de gda yardm yaptklarn ifade eden Akku, Yetim çocuklarla birlikte ailelerin de ihtiyaçlarn gidermeye çalyoruz. Bunlarn yannda çocuklarn topluma kazandrlmas konusunda da yardm ediyoruz. Özellikle eitim konusunda gönüllü hocalarmz tarafndan çocuklara eitim veriliyor. Bugün de yetim çocuklarmza kyafet eofman ve ayakkab yardmnda bulunduk. diye konutu.

Konumalarn ardndan 120 yetim çocua bayramlk kyafet, ayakkab ve eofman verildi.

Ana Sayfaya Git