Ahlat’ta ‘’Düş Gezginleri’’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Bitlis’in Ahlat ilçesinde Yeni Ufuklar Derneği Ahlat Şubesi tarafından ‘’Düş gezginleri’’ adlı çocuk tiyatro oyunu sahnelendi.

Haberler 16.04.2019 - 00:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni Ufuklar Dernei Ahlat ubesi tarafndan Ahlat Halk Eitimi Merkezinde sahnelenen tiyatro oyununa çok sayda çocuk ve velileri katld. Tek seans olarak planlanan oyun, katlmn çok fazla olmasndan dolay iki seans olarak oynand. Tiyatro oyununu izleyen çocuklarn mutluluklar yüzlerine yansd. Katlan veliler de böyle bir tiyatro oyununun Ahlatta sergilenmesinden dolay memnuniyetlerini dile getirdiler. Oyun sonras tiyatro oyuncular çocuklarla sohbet ederek fotoraf çektirdiler.

Dü Gezginleri

Yeni Ufuklar Dernei Ahlat ube Bakan Alper Yaa, Ahlata böylesine güzel bir etkinlii getirmi olmann mutluluunu yayoruz. çocuklarmzn yüzlerinde böyle tebessümler oluturmak ve Ahlatn bir kültür ehri olma yolunda verdii mücadeleye ortak olmak için durmakszn çalmaya devam edeceiz. Bu süreçte bizden desteini esirgemeyen bata belediye bakanmz A. Mümtaz çoban bey efendiye, Yeni Ufuklar Dernei Ahlat ube yöneticilerine, Kay Okçuluk Spor Kulübüne, Türk-Eitim Sen ve TÜRKAV ube yöneticilerine ve Kahverengi Kafeye teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git