AK Eğitim Seferberliği Diyarbakır’a sıçradı

Fatih Erdoğan tarafından başlatılan 'kütüphanesiz ve 15 Temmuz köşesi olmayan okul kalmasın' projesi kapsamında Diyarbakır’da bir okulda kütüphane ve 15 Temmuz köşesi açıldı.

Haberler 29.12.2017 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fatih Erdoan tarafndan balatlan kütüphanesiz ve 15 Temmuz köesi olmayan okul kalmasn projesi kapsamnda Diyarbakrda bir okulda kütüphane ve 15 Temmuz köesi açld. Burada konuan l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan, Elinde molotof ile deil, elinde el yapm bomba ile deil elinde kitab ile ve elinde kalemi ile deil Türkiyede dünyada söz sahibi olacak nesiller yetitirmek bizim öncelikli görevimiz olmal dedi.

AK ETM SEFERBERL

Yeniehir ilçesinde bulunan Huzurevleri lkokulunda düzenlenen etkinlie Fatih Erdoann danman Fatma Figen Demirkol, AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Akar, Diyarbakr l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan, öretmenler, örenciler ve veliler katld.

Sayg duruu ve stiklal Marnn okunmasnn ardndan balayan programda bir konuma yapan Fatma Figen Demirkol, kendilerinin bilinçli bir toplum yetitirmek istediklerini söyledi. Demirkol, Eitimden geçen bu süreç, evlatlarmz daha kaliteli eitimden, kitaplardan okuyup aratrmaktan geçmektedir. Milletimiz bu ülkeyi bölmek isteyen saldrganlara kar çanakkalede, Dumlupnarda ne cevap vermise 15 Temmuzda da ayn cevab vermitir. Türkiyeyi parçalayacaklarn, devleti teslim alabileceklerini sanarak 15 Temmuz gecesi harekete geçen hainler ertesi gün, akam olmadan milletimiz tarafndan hüsrana uratlmtr. Bu silahl darbe giriiminin baarszla uratlmas ile Türkiye artk yeni bir döneme girmitir. Bu güzel ülke artk 15 Temmuz öncesinden daha güçlüdür dedi.

TERÖRÜN PANZEHR ETM

l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan, terörün panzehrinin eitim olduunu söyledi. Aslan, öyle devam etti:

15 temmuz hain darbe giriiminin amac Türkiyeyi Suriyeye çevirmekti. Ama Türkü ile Kürtü ile Laz ile çerkezi ile tek vücut olduk. Eitimin sayesinde deil ülkemizde, dünya çapnda elinde molotof ile deil, elinde el yapm bomba ile deil elinde kitab ile ve elinde kalemi ile deil Türkiyede dünyada söz sahibi olacak nesiller yetitirmek bizim öncelikli görevimiz olmal.

Konumalarn ardndan kütüphanenin açl yapld. 15 Temmuz köesinin ziyaret edilmesinin ardndan program sona erdi.

Ana Sayfaya Git