Akrobasi gösterisi

Görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı öğrenciler için akrobasi gösterisi etkinliği gerçekleştirdi.

Haberler 15.11.2017 - 08:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname (KHK) kapsamnda görevlendirme yaplan Mardin Büyükehir Belediyesi, kentteki dezavantajl örenciler için akrobasi gösterisi etkinlii düzenledi.

Büyükehir Belediyesi, kent genelinde dezavantajl örencileri sosyal ve kültürel etkinliklerle buluturmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamnda yaklak 500 ilköretim örencisi Mardin Artuklu Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlenen arena sirk gösterisini izledi.

Mardin Büyükehir Belediyesi Bakan Vali Mustafa Yaman, yapt yazl açklamada, tarihi kentte dezavantajl örencileri kültür ve sosyal etkinliklere doyuracaklarn belirtti.

Her eyin marka ehir Mardin için olduunu vurgulayan Yaman, belediyenin tüm imkanlarn hemehrileri için kullandklarn, göreve geldikleri ilk günden itibaren ehrin kültür ve sanat etkinlikleri alannda hak ettii yere gelmesi için projelerini devreye soktuklarn bildirdi.

Dezavantajl örenciler için akrobasi gösterisi

Öncelikleri arasnda örenciler, kadnlar ve engelli vatandalarn bulunduunu aktaran Yaman, örenci öncelik belediyecilik hizmetlerinde baary yakaladklarn kaydetti.

Belediye bünyesinde Giysi Ykama Merkezi, Bilgi Evi, Gençlik Merkezi, Yaz Spor Okullar ve dier kültür ve sanat etkinlikleri ile her zaman örencinin yannda yer alan bir belediyecilik anlayyla hizmetlere devam ettiklerini belirten Yaman, Bu kapsamda ilköretim örencilerimizi akrobasi gösterileriyle buluturduk. Örencilerimiz bu gösterilerde gönüllerince elendi. Bu yönde etkinliklerimiz devam edecek. ifadelerini kulland.

Öretmen Hatice Demir ise örencilere yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerden dolay belediyeye teekkür etti.

Örencilerden Nazl Saer de etkinlikte çok elendiini dile getirdi.

Ana Sayfaya Git