Ana Sınıfı Öğrencilerine Dini Değerler Eğitimi

Şırnak'ın Silopi ilçesi Nene Hatun Anaokulunda 4 ile 6 yaş arası öğrencilerine Dini Değerler Eğitimi verilmeye başlandı.

Haberler 29.07.2017 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silopi lçe Milli Eitim Müdürlüü ile Silopi lçe Müftülüü arasnda imzalanan protokol kapsamnda 4 ile 6 ya örencilerine ana snf ders müfredatnn yan sra Dini Deerler Eitimi veriliyor. 23 örencinin katld ders programnda çocuklar, slamn ve imann artlarn örenerek, namaz eitimi de alyorlar. Konu ile ilgili açklamada bulunan ders öretmeni Meryem Ak Efe verilen eitimden örenci velilerinin de memnun kaldn söyledi. Eitim müfredatnda Kuran harflerini, namaz klmay da minik örencilere aktardn belirten Meryem Ak Efe, Örencilerimize evde, okulda adap eitimi de alyorlar. Büyüklere sayg küçüklere sevginin nasl verileceini küçük yata öretiyoruz ki, ileriki yalarnda temel de aldklar eitim ile topluma faydal bireyler olsunlar dedi.

Okul müdiresi Hayriye Soydoan da eitimin verimli olduunu ve eitim öretim yl banda youn talep olduu için Dini Deerler Eitimi ad altnda bir snf açmay planladklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git