Anlamlı kermes!

Siirt'te geliriyle üniversitede okuyan şehit ve gazi çocuklarına burs verilmesi amacıyla düzenlenen kermeste polis eşlerinin hazırladığı yiyecekler ve el işi ürünler yoğun ilgi gördü.

Haberler 24.05.2017 - 08:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

PEKAY ube Bakan Tokyay Daha çok çocua destek olmak için, daha çok çocuumuzun okumas için böyle bir kermes yapyoruz dedi.

SRT - Siirtte Polis Eleri Kaynama-Yardmlama Dernei (PEKAY) ubesince üniversitede okuyan ehit ve gazi çocuklarna burs verilmesi amacyla kermes düzenlendi.

Güres Caddesinde düzenlenen kermeste, polis elerince hazrlanan yöresel yiyecekler ve el ii ürünler youn ilgi gördü.

PEKAY Siirt ube Bakan Emel Tokyay, yapt açklamada kermesin üniversite örencilerine yönelik olduunu belirterek Kermesimizin amac üniversite okuyan ehit ve gazi çocuklarna karlksz burs vermek içindir. Daha önce böyle bir çalmay Ankarada gerçekletirdik. 81 ilden katlm oldu. imdi de daha çok çocua destek olmak için, daha çok çocuumuzun okumas için böyle bir kermes yapyoruz. dedi.

POLS ELERNDEN

Kermeste sata sunulan yiyecek, el ii ürün ve giysilerin polis elerince hazrlandn ifade eden Tokyay, etkinliin düzenlenmesinde esnafn da büyük desteini gördüklerini aktard.

PEKAY üyesi Esin Atalay, polis eleri olarak düzenledikleri kermeste ürünleri kendilerinin hazrladn dile getirerek kermesin 25 Maysa kadar açk kalacan kaydetti.

Kermese, Vali Mustafa Tutulmazn ei Fatma Tutulmaz, çileri Bakanlnca Siirt Belediye Bakan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardmcs Ceyhun Dilat Takn, Vali Yardmcs Bünyamin Ku ve ei Meltem Ku, l Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, kurum müdürleri ve vatandalar katld.

Ana Sayfaya Git