AÖF ikinci kayıt 15 Ekim’e kadar

AÖF ikinci üniversite kayıtları 15 Ekim’e kadar sürüyor

Haberler 29.09.2020 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Üniversitesi Açköretim Sistemi tarafndan sunulan ikinci üniversite programlarna snavsz bavuru ve kayt ilemlerinin 15 Ekime kadar internet ortamndan yaplmaya devam edecei kaydedildi.

kinci üniversite kapsamnda herhangi bir önlisans programna kaytl veya mezun olanlar bu kapsamdaki önlisans programlarndan birine, herhangi bir lisans programna kaytl veya mezun olanlar ise yine ikinci üniversite kapsamnda yer alan önlisans veya lisans programlarndan birine snavsz kayt yaptrabiliyor.

KAYITLAR 15 EKME KADAR

Basl kitaplarn dijitale tayan Anadolu Üniversitesi Açköretim Sistemi, Anadolum e-Kampüs Örenme Yönetim Sistemiyle örencilerine diledikleri yerde, zamanda ve cihazla örenmelerini sürdürme olana tanyor. Örenciler, cep telefonu, tablet ya da bilgisayar ile e-kampüs platformunda video, örnek soru, PDF, canl ders gibi farkl örenme malzemeleri ile kendi örenme tarzyla ve hznda derslerine hazrlanabiliyor. kinci üniversite programna kayt yaptran örenciler her yarylda aldklar derslerden bir ara snav bir de dönem sonu snavna tabi tutuluyor.

kinci üniversite programlarna online bavuru ve kayt ilemleri ile ilgili bilgilere internet sitesi üzerinden eriilebilecei kaydedildi.

Ana Sayfaya Git